Om meg

Manuellterapeut/fysioterapeut

Maria B. Tørresdal

– Bachelor i fysioterapi, University College Lillebælt 2015
– Master i manuellterapi, Curtin University 2019

Jeg har lang erfaring fra privat praksis, i tillegg til å ha arbeidet som spesialist på sykehus for revmatiske sykdommer, i kommune og med arbeidsrettet rehabilitering. Jeg er opptatt av å holde meg faglig oppdatert, og deltar på en rekke kurs og konferanser årlig. Jeg har bl.a. kurs innenfor dry needling, slyngetrening, såletilpasning, trykkbølge, Aktiv med Artrose, kinesiotaping og idrettsmedisin. Jeg er også i gang med min andre master i fysioterapi for eldre, samt er i sluttprosessen for å bli spesialist i ortopedisk medisin.

Jeg har bred erfaring fra allmenn fysioterapi (både akutte skader og langvarige skader/sykdommer), idrettsskader, langvarige smertetilstander, revmatologi, geriatri, ortopedi og nevrologiske sykdommer.

Norheim Fysikalske Institutt - din primærkontakt ved muskel- og skjelettplager.